6. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ideed Tallinna lahendamata arenduste aladele

6. juunil avatakse  Disaini- ja Arhitektuurigaleriis Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuri- ja linnaplaneerimise magistritööde näitus, kus noored arhitektid esitlevad plaane Tallinna lahendamata aladele.

Näitusel on väljas magistritööd:

Helin Kukk “Ooper - linna katalüsaator”

Karin Leht "Sadama küla"Martin Lepplaan “Pääsküla prügila reaktiveerimine”Ülle Maiste "Hullumaja"Olga Orlova "Tallinna teaduskeskus"Enno Parker “Mai rand”Mari Rass "Tallinna vangla muutuvas maailmas"Martin Tago "Elukvartal Tallinna kesklinnas"Marju Tammik "Turg muutuvas tarbimiskeskkonnas. Lõuna turg"Holden Vides “Loomemajanduskeskus”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785