29. juuni 2012
Jaga lugu:

YIT Ehitus müüs osaluse Mehhatroonikumi büroohoones

AS YIT Ehitus AS ja Capital Mill allkirjastasid 26. juunil 2012 kokkuleppe, mille kohaselt müüs YIT Ehitus Capital Millile oma 90% -se osaluse büroohoonest Mehhatroonikum,  mis asub  Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol.

Mehhatroonikumi ehitustööd planeeritakse lõpetada augustis, 2012 aastal. Hoone on energiatõhus kuuekorruseline büroohoone, mis pakub sobivad ruume teaduse ja tootmisega tegelevatele rentnikele. Hoone üüri kogupind on pea 8300 m2.

Mehhatroonikumi põhirentnikuteks on AS Metrosert, Mehhatroonika Innovatsioonikeskus ja Eesti Patendiinfo Keskus. Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol, kus Mehhatroonikum asub, tegutseb täna üle 150 ettevõtte.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee