29. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Ehitus müüs osaluse Mehhatroonikumi büroohoones

AS YIT Ehitus AS ja Capital Mill allkirjastasid 26. juunil 2012 kokkuleppe, mille kohaselt müüs YIT Ehitus Capital Millile oma 90% -se osaluse büroohoonest Mehhatroonikum,  mis asub  Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol.

Mehhatroonikumi ehitustööd planeeritakse lõpetada augustis, 2012 aastal. Hoone on energiatõhus kuuekorruseline büroohoone, mis pakub sobivad ruume teaduse ja tootmisega tegelevatele rentnikele. Hoone üüri kogupind on pea 8300 m2.

Mehhatroonikumi põhirentnikuteks on AS Metrosert, Mehhatroonika Innovatsioonikeskus ja Eesti Patendiinfo Keskus. Tallinna Teadus- ja ärilinnakus Tehnopol, kus Mehhatroonikum asub, tegutseb täna üle 150 ettevõtte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785