26. juuni 2012
Jaga lugu:

Brave Capital investeerib 100 miljonit eurot

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis Tallinna kesklinna Adamsoni ning Sakala tänavale kaks kinnistut. Ettevõte plaanib jätkata esimeses etapis investeeringuid 100 miljoni euro eest nii kinnisvarasse kui ka tegutsevatesse ettevõtetesse.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul olid ostetud krundid enampakkumisel hea hinnaga ning arenevates piirkondades. “Ootame ühest küljest maa väärtuse tõusu koos kõrvalkruntidega, samuti on võimalik, et arendame ise edasi,” ütles Kuusk.

Kuuse sõnul lähitulevikus ostetud kruntidega täpsemaid plaane ei ole, kuid investeeringute plaanitakse jätkata. „Pakkumisi vaadates loodame, et meile sobivatest investeeringutest leiab meie portfellis sel aastal koha suurusjärgus ca 10 – 20 miljonit eurot vähemalt. Tallinn, Pärnu, Haapsalu kesklinna kinnisvarast,“ lisab Kuusk. Samuti ei plaanita piirduda ettevõtete puhul vaid Tallinnas asuvate firmadega.

Brave Capital on Eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finantseerimisega. Brave Capital kavatseb esimeses etapis investeerida nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse ligikaudu 100 miljonit eurot.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee