Autor: Birjo Must • 15. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norra arendaja Selvaag usub Tallinna kontorite turgu

Norra kinnisvaraarendaja Selvaag Grupp sõlmis Nordecon Eestiga ehituslepingu Tallinna kesklinna ärihoone rajamiseks, kirjutab uudiskiri news2biz Estonia. 

“Tallinna büroopindade turu teeb huvitavaks asjaolu, et suur hulk potentsiaalseid rentnikke otsib uut kohta. Samuti võib ehitusfirmadelt saada head hinda. Siiski on rendihinnad ikka veel liiga madalad, kuid usume, et need paranevad paari aasta jooksul,” märkis Selvaag Eiendomi tegevjuht Per Bomann-Larsen.

Siiski usub juht, et Baltikumis jõutakse kriisieelsete rendihindadeni 3-5 aasta jooksul. Kuigi paljud investorid on tema sõnul võtnud äraootava hoiaku, siis Selvaag kavatseb odavatest ehitushindadest hakata juba praegu kasu lõikama.

Tallinna kesklinnas Kentmanni ja Sakala tänaval asuval krundil on juba töödega alustatud ning hoone peaks valmima 2013. aasta mais-juunis. Ehitusleping sõlmiti 4,3 miljoni euro peale. Hoonesse tuleb restoran, kaubanduspinnad ja kontorid.

Selvaag Eiendom on Norra kinnisvarainvestor ja –arendaja, mis kuulub perefirmale Selvaag Gruppen. 2010 aastal oli ettevõtte kasum 285 miljonit Norra krooni (38 miljonit eurot).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785