13. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltroofi ümarlaud keskendub standarditele

27.-28. juulil korraldab Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu rahvusvahelise katusemeistrite võistluse Baltroof 2012. Baltroofi raames toimub ümarlaud, kus peateema on standardite loomine katusetöödele.

Võistlus toimub Põlvamaal, Mooste mõisakompleksis. Baltroofi eesmärk on laiemale üldsusele tutvustada ja propageerida katusemeistrite oskusi ja erinevaid katusekatteid.

Võistlused toimuvad kolmes kategoorias: valtsplekk-katus, kivikatus ja lamekatus. Igas kategoorias osaleb kuni 5 meeskonda, kellest parim Eesti meeskond saadetakse novembrikuus Šveitsi noorte katusemeistrite maailmameistrivõistlustele.

Baltroofi võistluse jooksul paigaldatakse kahe tööpäeva jooksul etteantud ülesande alusel ja valmis stendile Sõltuvalt katusekattest sisaldab ülesanne keerukamate sõlmede lahendamist. Katmist vajavad korstnaümbrus, neelud ning paigaldatakse katuseaknad.

Baltroofi raames toimub ümarlaud, kus peamisteks arutlusteemadeks on standardite loomine katusetöödele ning ülevaade erinevate katuseliikide olukorrast meie turul.

Ürituse korraldaja Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liitu kuulub üle 30 Eesti katusetootja ja –paigaldaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785