8. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eksklusiivne ehitusklubi:Lennusadama rekonstrueerimise väljakutsed

21. juunil toimub Ehitusuudised.ee ehitusklubi Lennusadamas, kus tutvustavad objekti valmimist nii arhitekt-projeteerija kui ka ehitaja ise.

Tallinna Lennusadam on kindlasti viimase aja üks unikaalsemaid rekonstrueeritud hooneid eesti arhitektuuri ja ehituse lähiajaloos. Seda on olnud ka Lennusadama rekonstrueerimise projekt, kus tuli alustada ehituslike lahenduste leidmisel otse nullist. Arhitekti kui ka ehitaja koostöös sündinud lahendused on nüüd valmis saanud ning leidnud tunnustust nii siin kui ka väljaspool Eesti piire. Juuni kuu ehitusklubis on võimalik lahenduste sünni kohta kuulata otse tegijatelt.

Aeg: 21. juuni, 2012, kell 14.00 – 17.00

Koht: Tallinna Lennusadam

Mis toimub? Ehitusklubi. Lennusadama rekonstrueerimise väljakutsed telefonil 667 0234 või sisesta oma andmed ankeedileKOKO Arhitektid arhitekt Andrus Kõresaar, kes tutvustab, kuidas kujunes Lennusadama uus väljanägemine ning milliseid väljakutseid esitas hoone nii arhitektuurilise väljanägemise väljatöötamine kui ka erilahenduste projekteerimine, milliseid kompromisse pidi tegema ehitajaga ning kuidas kujunes koostöö ehitusfaasis.

Klubi hind registreerimisel kuni 20. juunini 59.- eurot (+km) või kuni kohtade täitumiseni.(Osalejate arv on piiratud. Maksimaalselt 30 osalejat)Ehitusklubisse on võimalik registreerida e-posti aadressil [email protected]

Kes esinevad?

Esindatud on ka ehitaja – Nordecon. Nordeconi juhatuse esimees on öelnud, et Lennusadam on projekt, kus tuli alustada kõike nullist. Ehitusettevõte Nordeconi esindaja räägib sellest, kuidas töötati välja ehituslikke erilahendusi, viidi ellu kogu rekonstrueerimise projekt ning kuidas toimus unikaalse merekütte väljaehitus.

Miks osaleda?

See on hea võimalus näha ja kuulda Põhja-Euroopa ühe unikaalseima hoone rekonstrueerimisest vahetult otse rekonstrueerimise projekti autoritelt ja elluviijatelt. Milliseid õppetunde andis majanduslikult keerulises olukorras unikaalse objekti valmimine ning milliseid uusi lahendusi kasutati.

Kellele on klubi mõeldud?Oodatud on kõik arhitektid, projekteerijad, ehitusettevõtete juhid, ehitusjuhid, objektijuhid ning rekonstrueerimistöödega tegelevad ettevõtted.

Teemad:

Arhitektuurilised ja projekteerimise lahendused Lennusadama rekonstrueerimiselLennusadama erilahendused ja nende väljatöötamineKuidas tagati Lennusadama ehitustööde igapäeva töö eri aastaaegadel ja mis olid võimalikud ohudRekonstrueerimise rätsepatöödMerekütte ehituse teostamineMida õpetas Lennusadama objekti valmimine?

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785