Autor: Laura Mallene • 11. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska juht: majanduse riskikoht on turu väiksus

Skanska EMV AS juhatuse esimees Andres Aavik sõnas, et Eesti majanduse riskikoht on turu väiksus.

 “Kasvunumber iseenesest on ootuspärane. Majanduse riskikoht on endiselt meie turu väiksus, tarbijate vähene kindlustunne ja erinevate sektorite liiga suur sõltuvus naaberturgude arengutest,” rääkis Aavik. “Ehitussektorit mõjutab käesoleval aastal nii jätkuv sisendhindade tõus, CO2 kvoodimüügist rahastatud hangete rohkus ja Ühtekuuluvusfondi rahastatavate projektide jätkumine. Meie ettevõte keskendub oma põhitegevuste arendamisele ning arvestades majanduskeskkonna ebastabiilsust, pöörame järjest suuremat tähelepanu riskide hindamisele.”

Täna selgus, et Eesti majandus kasvas esimeses kvartalis eelmise aastaga võrreldes 3,9 %.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785