2. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citycon avab laiendatud Magistrali keskuse

Tegemist on käesoleva aasta suurima kaubanduskinnisvaraarendusega Tallinnas ning kolmanda mahuka investeeringuga, mida Citycon on Eestis teinud. 

Keskusesse investeeriti 6,5 miljonit eurot, mille tulemusel uuendati keskuse sise- kui ka välisilmet. Lisaks olemasolevale pinnale ehitati juurde 3000 m² lisapinda koos katuseparklaga. Keskusesse on ehitatud avar aatrium, lisandunud on uusi kohvikute ja toitlustuskohtade pindu ning kauplusi.

Magistrali laienduse ehitustöid teostas Fund Ehitus.

Kokku on Magistralis 65 kauplust, kõige suurema pinna võtab enda alla Rimi. Oodatav külastajate arv keskusesse on ca 4 miljonit külastajat.

Magistrali kaubanduskeskus alustas tegevust 2000. aastal. Jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud Citycon sai Magistrali keskuse omanikuks 2007. aastal. Möödunud aastal soetas Citycon lisaks Rocca al Mare’le ka Kristiine kaubanduskeskuse. Kokku omab ja opereerib Citycon Eestis, Soomes, Rootsis ja Leedus 36 kaubanduskeskust ning 45 muud jaekaubanduskinnisvara.  Magistrali laiendus avatakse 3. mail.

a Rimi tegevjuht Anders Lorentzon.

 

Magistrali keskus
Autor: Citycon
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785