16. aprill 2012
Jaga lugu:

Ehitusklubi: Teletorni rekonstrueerimise väljakutsed

4. mail toimuv ehitusklubi külastab Tallinna teletorni koos rekonstrueerimisprojekti teostanud ettevõtetega KOKO arhitektid ning AS YIT ehitus.

Tallinna teletorni näol on tegemist kindlasti ühe viimasel ajal palju väljakutseid pakkunud ehitusobjektiga. Ehitusuudised.ee korraldab 4. mail Tallinna teletorni, kus täpsemalt rekonstrueerimise kogemusest räägivad asjaosalised isa.

Arhitektuurilisi väljakutseid tutvustab KOKO arhitekt Andrus Kõresaar. Mida võiks teada tulevikus mastaapsete rekonstrueerimise protsesside kavandamisel ja mida teha teisiti, tutvustab teletorni rekonstrueerimise ehitust juhtinud YIT objektijuht Andres Jakobi.

Aeg: 4. mai, 2012, kell 09.00 – 12.00 Tallinna Teletorn Ehitusklubi. Teletorni rekonstrueerimise väljakutsed

Koht:

Mis toimub?

Klubi hind registreerimisel kuni 3. maini 59.- eurot (+km)(Osalejate arv on piiratud)

Ehitusklubisse on võimalik registreerida e-posti aadressil sulev.senkel@aripaev.ee või telefonil 667 0234

Kes esinevad?KOKO Arhitektid arhitekt Andrus Kõresaar, kes andis uue arhitektuurilise elu Tallinna ühele tuntumale hoonele – Tallinna Teletorn. Andrus räägib, kuidas kujunes Teletorni arhitektuuriline taassünd ja milliseid väljakutseid see pakkus

AS YIT Ehitus objektijuht Andres Jakobi tutvustab milliseid erilahendusi töötati välja teletorni rekonstrueerimisel, mida taolisest rekonstrueerimisprojektis õppida ning millised on soovitused tulevikuks. Andres toob välja ka eraldi kogemuse, mida tähendas töötamine kõrgustes ja milliseid olid tööohutuse väljaõpe ning planeerimine.See on hea võimalus kuulda seni enneolematu erilahendustega rekonstrueerimise projekti tegijatelt endilt, kuidas projekti teostati ning millised on nende soovitused tulevikuks sarnaste või teiste erilahendustega projektide edukaks teostamiseks.Oodatud on kõik arhitektid, projekteerijad, ehitusettevõtete juhid, ehitusjuhid, objektijuhid ning rekonstrueerimistöödega tegelevad ettevõtted.Arhitektuurilised lahendused Teletorni rekonstrueerimisel

Miks osaleda?

Kellele on klubi mõeldud?

Teemad:

Erilahendused - kas töötati ise välja või võeti arhitekti soovitusi kuulda. Tellija nägemus.Kuidas tagati teletorni igapäeva töö ja mis olid võimalikud ohudHuvitavad leiud ja lahendused rekonstrueerimise elluviimiselMida võiks teada enne mastaapset rekonstrueerimisprotsessi?Töötamine kõrgustes - eri väljaõpe, tööohutus, alpinistide kasutamineMis ja miks oma meeskonnas (teisiti) välja töötati?Kuidas meeskond ise pinge all vastu pidas, mis aitas töiselt pinget maandada objektil?Rekonstrueerimise õppetunnid.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee