16. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi: Teletorni rekonstrueerimise väljakutsed

4. mail toimuv ehitusklubi külastab Tallinna teletorni koos rekonstrueerimisprojekti teostanud ettevõtetega KOKO arhitektid ning AS YIT ehitus.

Tallinna teletorni näol on tegemist kindlasti ühe viimasel ajal palju väljakutseid pakkunud ehitusobjektiga. Ehitusuudised.ee korraldab 4. mail Tallinna teletorni, kus täpsemalt rekonstrueerimise kogemusest räägivad asjaosalised isa.

Arhitektuurilisi väljakutseid tutvustab KOKO arhitekt Andrus Kõresaar. Mida võiks teada tulevikus mastaapsete rekonstrueerimise protsesside kavandamisel ja mida teha teisiti, tutvustab teletorni rekonstrueerimise ehitust juhtinud YIT objektijuht Andres Jakobi.

Aeg: 4. mai, 2012, kell 09.00 – 12.00 Tallinna Teletorn Ehitusklubi. Teletorni rekonstrueerimise väljakutsed

Koht:

Mis toimub?

Klubi hind registreerimisel kuni 3. maini 59.- eurot (+km)(Osalejate arv on piiratud)

Ehitusklubisse on võimalik registreerida e-posti aadressil [email protected] või telefonil 667 0234

Kes esinevad?KOKO Arhitektid arhitekt Andrus Kõresaar, kes andis uue arhitektuurilise elu Tallinna ühele tuntumale hoonele – Tallinna Teletorn. Andrus räägib, kuidas kujunes Teletorni arhitektuuriline taassünd ja milliseid väljakutseid see pakkus

AS YIT Ehitus objektijuht Andres Jakobi tutvustab milliseid erilahendusi töötati välja teletorni rekonstrueerimisel, mida taolisest rekonstrueerimisprojektis õppida ning millised on soovitused tulevikuks. Andres toob välja ka eraldi kogemuse, mida tähendas töötamine kõrgustes ja milliseid olid tööohutuse väljaõpe ning planeerimine.See on hea võimalus kuulda seni enneolematu erilahendustega rekonstrueerimise projekti tegijatelt endilt, kuidas projekti teostati ning millised on nende soovitused tulevikuks sarnaste või teiste erilahendustega projektide edukaks teostamiseks.Oodatud on kõik arhitektid, projekteerijad, ehitusettevõtete juhid, ehitusjuhid, objektijuhid ning rekonstrueerimistöödega tegelevad ettevõtted.Arhitektuurilised lahendused Teletorni rekonstrueerimisel

Miks osaleda?

Kellele on klubi mõeldud?

Teemad:

Erilahendused - kas töötati ise välja või võeti arhitekti soovitusi kuulda. Tellija nägemus.Kuidas tagati teletorni igapäeva töö ja mis olid võimalikud ohudHuvitavad leiud ja lahendused rekonstrueerimise elluviimiselMida võiks teada enne mastaapset rekonstrueerimisprotsessi?Töötamine kõrgustes - eri väljaõpe, tööohutus, alpinistide kasutamineMis ja miks oma meeskonnas (teisiti) välja töötati?Kuidas meeskond ise pinge all vastu pidas, mis aitas töiselt pinget maandada objektil?Rekonstrueerimise õppetunnid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785