Autor: Romet Kreek • 10. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus ei maksa dividende

Merko Ehituse nõukogu teeb aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku mitte maksta dividende, teatas ettevõte börsile.

Puhaskahjum suurenes võrreldes esialgsete majandustulemustega (esialgne puhaskahjum 13,36 miljonit eurot) eelkõige täiendavate eraldiste moodustamise tõttu juriidiliste kulude katteks.

Merko Ehituse juhatus teeb aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku dividende mitte maksta. Eelmiste perioodide jaotamata kasum kokku on 110,76 miljonit eurot. Ka teeb juhatus ettepaneku katta 2011. aasta puhaskahjum eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvel ning suurendada kohustuslikku reservkapitali 0,07 miljoni euro võrra. Jaotamata kasumi jääk pärast kasumi jaotamist on 96,61 miljonit eurot.

Eelmine aasta maksis Merko 2010. majandusaastal dividende 10 eurosenti aktsia kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785