9. aprill 2012
Jaga lugu:

Nordecon muudab juhatuse koosseisu

Seoses vajadusega tõhustada Nordeconi kontserni juhtimisstruktuuri ja täpsustada põhitegevuse juhtimist teeb Nordecon AS nõukogu esimees aprilli lõpul toimuval korralisel koosolekul nõukogule ettepaneku Nordecon AS juhatuse koosseisu muutmiseks.

Muudatuse ettepanek on seotud põhitegevuse juhtimise koondamisega seniselt kahelt juhatuse liikmelt ühele. Nõukogu esimehe otsuseettepaneku kohaselt kutsutakse tagasi seni hoonete valdkonda juhtinud juhatuse liige Marko Raudsik.

Alates 01.05.2012 hakkab Nordeconi kontserni põhitegevuse eest vastutama seni rajatiste valdkonda juhtinud juhatuse liige Erkki Suurorg. Teisi muudatusi juhatuse isikkoosseisus ja vastutusvaldkondades nõukogu esimehe ettepanekul plaanis teha poleMüügi ja ehituse ettevalmistuse valdkonnas jätkab juhatuse liige Avo Ambur ja kontserni üldjuhtimise eest vastutab juhatuse esimees Jaano Vink.Nordeconi kontserni eelmise aasta auditeerimata müügitulu oli ligikaudu 150 miljonit eurot.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee