9. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon muudab juhatuse koosseisu

Seoses vajadusega tõhustada Nordeconi kontserni juhtimisstruktuuri ja täpsustada põhitegevuse juhtimist teeb Nordecon AS nõukogu esimees aprilli lõpul toimuval korralisel koosolekul nõukogule ettepaneku Nordecon AS juhatuse koosseisu muutmiseks.

Muudatuse ettepanek on seotud põhitegevuse juhtimise koondamisega seniselt kahelt juhatuse liikmelt ühele. Nõukogu esimehe otsuseettepaneku kohaselt kutsutakse tagasi seni hoonete valdkonda juhtinud juhatuse liige Marko Raudsik.

Alates 01.05.2012 hakkab Nordeconi kontserni põhitegevuse eest vastutama seni rajatiste valdkonda juhtinud juhatuse liige Erkki Suurorg. Teisi muudatusi juhatuse isikkoosseisus ja vastutusvaldkondades nõukogu esimehe ettepanekul plaanis teha poleMüügi ja ehituse ettevalmistuse valdkonnas jätkab juhatuse liige Avo Ambur ja kontserni üldjuhtimise eest vastutab juhatuse esimees Jaano Vink.Nordeconi kontserni eelmise aasta auditeerimata müügitulu oli ligikaudu 150 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785