2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet otsib uut juhti

Täna kuulutas Riigisekretär Heiki Loot välja avaliku konkursi Maanteeameti peadirektori ametikohale.

Ametikoha põhiülesannetena on töökuulutuses loetletud ameti töö juhtimine, ameti eelarve täpne ja otstarbekas täitmine ning riigivara sihipärase kasutamise tagamine.

Kandidaadil peab olema magistrikraad, nõutav on teenistus kõrgemate ametnike  põhigruppi kuuluval või valitaval ametikohal riigi-või kohaliku omavalitsuse ametiasutuses või organisatsioonis vähemalt 2 aastat või töökogemus muul kõrgharidust nõudval tööl asutuse või ametikoha töövaldkonnas 4 aastat. Lisaks 3 aastat organisatsiooni või struktuuriüksuse juhtimise kogemust.

Lisaks seaduse- ja organisatsiooni tundmisele oodatakse kandidaadilt ka head keeleoskust, kõrget stressitaluvust ja laitmatut reputatsiooni.

Dokumentide esitamise tähtaeg on 30. aprill ning töötasu pakutakse alates 3000 eurost.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785