Autor: Anne Oja • 19. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pertens: laenuga saaks Tartu maantee neljarealiseks

Lemminkäinen Eesti ASi juhi Sven Pertensi hinnangul võiks Eesti riik kasutada laenuraha infrastruktuurile, ehitada sellest näiteks Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks.

"Ma arvan, et minu soovitus on üldist laadi. Laenu võiks võtta millessegi investeerimiseks, näiteks infrastruktuuri investeerimiseks, mis meie elu parandaks," vastas Pertens küsimusele, milleks võiks Eesti riik laenu võtta.

"Laenurahast võiks ehitada Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks, aga ka kohalike omavalitsuste hallatavad teed on aastaid olnud alarahastatud ja need võiks korda teha. Laenu tuleks võtta muidugi mõistlikult ja vältida lõhkilaenamist," lisas Pertens.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785