Autor: Virge Haavasalu • 14. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noop: ehitus kallinenud paarkümmend protsenti

Võrreldes eelmise aastaga on ehitus tänavu kallinenud mitukümmend protsenti, usub A. Le Coqi juhatuse esimees Tarmo Noop.

Meie logistikakeskuse ehitus algas eelmisel aastal ja siis oli hea aeg ehitamiseks, märkis ta. Kui täna võtta pakkumine, oleks tõenäoliselt juba paarkümmend protsenti kallim, lisas Noop. Ehitaja leidmisega tema sõnul A. Le Coqil probleemi polnud.

Joogifirma ehitas uue keskuse omavahendite arvelt, investeeringu suurus ulatus 2,5 miljoni euroni. Tänavu pole A. Le Coqil plaanis midagi ehitada ega ka oluliselt suurt rekonstrueerida, kinnitas Noop. Väiksemaid asju ikka teeme, aga midagi suurt küll mitte, lisas ta.

Pikemalt loe tänasest Äripäeva ehitusrubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785