5. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2012 aasta suuremad teetööd selguvad kolmapäeval

7. märtsil avalikustab Maanteeamet selle aasta suurimad kavandatavad teetööd.

Suurimate teetööde tutvustamisel annab Maanteeameti peadirektor Tamur Tšäkko ülevaate kavandatavate teetööde rahastamisest. Täpsemalt tutvustab teetöid tänavusel hooajal Maanteeameti peadirektori asetäitja Märt Puust.

2011. aastal alustatud suurimad teetööd on Haljala liiklussõlm, mis peaks valmima sellel aastal, Luige liiklussõlm, Aruvalla-Kose teelõik ning Postijaama liiklussõlm Tartus. Viimase kolme valmimise tähtaeg on järgmine aasta. Eelmisel aasta oli teetöödeks ette nähtud 250,5 miljonit eurot, millest moodustas välisabiraha 83,5, investeeringud riigieelarvest 109,1 ning tegevuskulud 57,9 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785