5. märts 2012
Jaga lugu:

2012 aasta suuremad teetööd selguvad kolmapäeval

7. märtsil avalikustab Maanteeamet selle aasta suurimad kavandatavad teetööd.

Suurimate teetööde tutvustamisel annab Maanteeameti peadirektor Tamur Tšäkko ülevaate kavandatavate teetööde rahastamisest. Täpsemalt tutvustab teetöid tänavusel hooajal Maanteeameti peadirektori asetäitja Märt Puust.

2011. aastal alustatud suurimad teetööd on Haljala liiklussõlm, mis peaks valmima sellel aastal, Luige liiklussõlm, Aruvalla-Kose teelõik ning Postijaama liiklussõlm Tartus. Viimase kolme valmimise tähtaeg on järgmine aasta. Eelmisel aasta oli teetöödeks ette nähtud 250,5 miljonit eurot, millest moodustas välisabiraha 83,5, investeeringud riigieelarvest 109,1 ning tegevuskulud 57,9 miljonit eurot.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee