6. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puukeskus: logistika ümber korraldamine vedas kasumisse

AS Puukeskus kergitas eelmisel aastal 10,3  mln euroni ulatunud käivet 16% võrra. 170 000 eurose kasumi tõi efektiivsuse kasvatamine.

ASi Puukeskus tegevjuhi Atso Matsalu sõnul tekkis kasum ettevõtte efektiivsemaks muutmise kaudu ja sisemiste ressursside ümberjagamise arvel. "Eelmisel aastal tegime mitmeid logistilisi ümberkorraldusi, millega saime vähendada näiteks transpordi ja laokulusid," lisas Matsalu. Viimased kaks aastat teenis ettevõte kahjumit, 2010. aastal näiteks ca 100 000 eurot.

Puukeskuse kontsernis töötab ligi 800 töötajat. Soomes on 23 müügikohta, Venemaal kolm ja Eestis üks. Viimases on puitmaterjali laopinda kokku 15 000 ruutmeetrit.

AS Puukeskus on juhtivaid puitmaterjali ja puidust mööbliplaatide hulgimüüjaid Eestis, mis kuulub Soomes tegutsevale Puukeskus OYle.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785