26. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kvoodirahaga korda tehtavate koolide nimistu muutub

Valitsus otsustab täna anda keskkonnaministrile volitused asendada kvoodikauplemisest saadava raha eest korda tehtavate koolide nimekirjas ühed objektid teistega.

Keskkonnaminister Keit Pentuse esitatava eelnõu kohaselt asendatakse haridus- ja teadusministeeriumi ettepanekul Marubeni Corporationiga sõlmitud kokkuleppes Kosejõe Kooli projekt Viljandi Riigigümnaasiumi ja Pärnumaa Kutsehariduskeskuse projektidega ning Mitsubishi Corporationiga sõlmitud teises kokkuleppes Päinurme Internaatkooli peamaja Tartu Tervishoiu kõrgkooli ühiselamu, Eesti Maaülikooli Limnoloogiajaama, Eesti Mereakadeemia ühiselamu ja Tallinna Muusikakeskkooli õppehoonega „B“.

Kuressaare linnavalitsuse ettepanekul asendatakse Marubeni Corporationiga sõlmitud teises kokkuleppes Kuressaare Tennisekeskuse projekt Kuressaare päevakeskuse projektiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785