24. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peagi hakatakse Tartusse uue Selveri ehitajat otsima

Peagi kuulutatakse välja konkurss Tartusse uue Selveri kaupluse ehitaja leidmiseks. 

Selver sõlmis üürilepingu aktsiaseltsiga Gray Capital, mis rajab Tartusse Vahi kvartalisse aasta lõpuks uue kaupluse aadressile Vahi tänav 62. Tegemist on kuuenda Selveri kauplusega Tartus.

Planeeritava keskuse kogupindala on 1911 ruutmeetrit, sellest 1010 ruutmeetrit Selveri müügisaali ning 204 ruutmeetrit üüripinda erinevatele teenusepakkujatele, teiste seas apteegile. Läbirääkimised üürnikega juba käivad.

Kaubanduskeskuse projekteerijaks on osaühing Unico Construction, pärast projekteerimise lõppu kuulutatakse välja konkurss ehituse peatöövõtja leidmiseks. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785