19. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank rendib liputootjale tootmispinna

Swedbanki kinnisvarafirma sõlmis üheksa-aastase lepingu liputootjaga Flagmore, mis koondab Kolu külla ligi 3000 ruutmeetrisele tootmispinnale oma Eesti ja Poola tootmise.

Flagmore Inc koondab 35 kilomeetri kaugusel Tallinnast asuvasse Kolu külla oma Poola ja Eesti tootmised. Hetkel töötab tehases 23 inimest.

"Ektornet ei sõlminud selle tehinguga mitte ainult edukat kinnisvaralepingut, vaid meelitas siia lisainvesteeringuid tööstusse ja loob töökohti," kommenteeris Ektorneti juht Meelis Šokman.

Flagmore AS tegutseb Eestis 1998. aastast. Varem asus ettevõtte kompleks Tallinnas Suur-Sõjamäel. 2010-2011. majandusaastal teenis ettevõte klaaskiust lipumastide tootmise ja müügiga 3,3 mln eurose käibe juures 330 000 eurot kahjumit. Lõviosa käibest teenis firma Rootsist ja Soomest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785