18. jaanuar 2012

Avalikustati Haabersti üldplaneering

Uus üldplaneering täiendab ja täpsustab linnaosa territooriumi edasisi arengusuundi, funktsionaalsust ja määrab uute elamute ja ettevõtlusalade asukohad.

Tallinn avalikustab teistkordselt Haabersti linnaosa üldplaneeringu lahendused. Linn võttis üldplaneeringu vastu eelmise aasta märtsis. Peale seda pandi üldplaneering avalikule väljapanekuile ja arutelule. Selle tulemusel täiendati olulisel määral planeeringu tulemusi.

Planeeringut täiendati ja täpsustati Tallinna üldplaneeringut ning määrati Haabersti linnaosa territooriumi edasised arengusuunad.Tallinna sõnul antakse võimalused mitmekesistada kogu linnaosa territooriumi funktsionaalsust ning määratakse ehitustegevuse võimalikud asukohad uute elamu- ja ettevõtlusaladele.Planeeringuga saab tutvuda Tallinna linnavalitsuse infosaalis või linna kodulehel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688