18. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avalikustati Haabersti üldplaneering

Uus üldplaneering täiendab ja täpsustab linnaosa territooriumi edasisi arengusuundi, funktsionaalsust ja määrab uute elamute ja ettevõtlusalade asukohad.

Tallinn avalikustab teistkordselt Haabersti linnaosa üldplaneeringu lahendused. Linn võttis üldplaneeringu vastu eelmise aasta märtsis. Peale seda pandi üldplaneering avalikule väljapanekuile ja arutelule. Selle tulemusel täiendati olulisel määral planeeringu tulemusi.

Planeeringut täiendati ja täpsustati Tallinna üldplaneeringut ning määrati Haabersti linnaosa territooriumi edasised arengusuunad.Tallinna sõnul antakse võimalused mitmekesistada kogu linnaosa territooriumi funktsionaalsust ning määratakse ehitustegevuse võimalikud asukohad uute elamu- ja ettevõtlusaladele.Planeeringuga saab tutvuda Tallinna linnavalitsuse infosaalis või linna kodulehel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785