16. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Kerem sai Skanska EMV juhatusse

Skanska EMV juhatusse kuulub aasta algusest lisaks Andres Aavikule ja Toomas Allele ka Tiit Kerem.

Tiit Kerem ühines Skanska EMV meeskonnaga eelmise aasta sügisel, mil alustas eritööde direktorina. Ta on lõpetanud TTÜ tööstus- ja tsiviilehituse eriala ning varasemalt on töötanud Hevecon OÜ-s, Riigi Kinnisvara AS-s ja Clik AS-s. Lisaks juhatuse liikme kohustustele vastutab Kerem edasi ka eritööde üksuse eest.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanswww.eestika EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest, kus töötab hetkel 300 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785