11. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pagari tänava maja peatöövõtjaks sai Oma Ehitaja

Pagari Residence OÜ ning Oma Ehitaja AS sõlmisid peatöövõtulepingu, mille kohaselt rekonstrueerib ehitusettevõte Tallinnas Pagari tänava 1 asuva ajaloolise korterelamu.

"Tegemist on 2012. aasta ühe suuremahulisema kõrgendatud nõudmistega ehitusega Tallinna vanalinnas, mille ehitamine nõuab ehitajalt äärmist korrektsust ja hoolikust,“ ütles Oma Ehitaja juhatuse esimees Kaido Fridolin.

Pagari Residence OÜ küsis pakkumisi kaheksalt Eesti juhtivalt ehitusfirmalt. Hoones on lõpule viidud rekonstrueerimise ettevalmistustööd, mille käigus eemaldati nõukogudeaegne ning amortiseerunud siseviimistlus.

Mullu suvel väljastas Tallinna Linnaplaneerimise Amet Tallinnas Pagari 1 asuva hoone rekonstrueerimise ehitusloa 42 lukskorteriga korterelamu väljaarendamiseks. Korterite suurus on vahemikus 38 kuni 200 ruutmeetrit ning aasta alguse seisuga on omaniku leidnud üheksa korterit.

Ettevõtete teatel algavad ehitustööd koheselt ning esimesed elanikud saavad uude koju kolida 2013. aasta kevadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785