6. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klaasitud rõdu eest kuni 1433 eurot trahvi

Pole täpselt teada, kui palju Riia linna rõdusid on seadusevastaselt klaasitud, kuid selle eest saab kuni 1000 latti (1433 eurot) trahvi, kirjutas ajaleht Neatkariga.

Riia ehituvalitsuse inspektorid ei kontrolli suure töömahu tõttu kõiki rõdusid, aga tulevad kohale pärast naabrite kaebust. Rõdude klaasimise dokumente küsitakse aga ka siis, kui majja juhtutakse tulema muudel eesmärkidel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785