30. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna linna kinnisvaramüügi tulemus 2011 – 5,3 miljonit eurot

Enampakkumise tulemusena kasvas objektide väärtus kokku 865 913 euro võrra, teatas linn.

Tallinna linnavara andmeil korraldati 2011. aastal enampakkumine 106le müügiobjektile, mille tulemusena laekus linnale 5 365 594 eurot. Linnavalitsuse sõnul jäi tulemus siiski alla planeeritule. Tallinna linnavalitsuse linnavaraameti juhataja asetäitja Priit Pärtelpoja sõnul oli 2011. aasta eelarves linnavara müügist planeeritud tulu summas 6,4 miljonit eurot.

Uue aasta plaanide osas märkis Pärtelpoeg, et linn jätkab 2012. aastal nende objektide müügiga, mis 2011. aastal jäid müümata. Müügis on kino Kosmose hoone ja Lümandu mõis, kindlasti lisandub uuel aastal ka uusi objekte.

Kõige kõrgemat hinda pakuti enampakkumisel Tallinna vanalinnas Pikal tänaval asuva korteri eest, hinnaks kujunes 43 722 001 eurot.

Linnavaraameti andmeil kerkisid enampakkumisel mõnede esitatud objektide hinnad lausa kahekordseks. Kallimad objektid asuvad kesklinna ja vanalinna piirkonnas. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785