23. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusuudistel ees suunamuutus

Äripäeva portaal ehitustuudised.ee muudab uuel aastal kontseptsiooni.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli sõnul muutub uudisteveebide senine kontseptsioon ning toimetaja tööülesannete hulka hakkab kuuluma lisaks sisu koostamisele ka näiteks seminaride korraldamine ja oma toodete turundamine.

Seoses muudatustega ehitusuudised.ee töös lahkub Äripäevast ehituse ja kinnisvara valdkonna toimetaja Tea Taruste. Uue toimetaja selgumiseni vahendab lugejaile ehitusteemalisi uudiseid rubriigitoimetuse juht Rivo Sarapik.

Ehitusuudised soovivad lugejaile rahulikke jõule ja kordaminekuid uuel aastal! 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785