20. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metro Capital ehitab Riiga uue Prisma

Metro Capital Management alustas Riias uue Prisma hüpermarketi ehitamist, mis peaks valmima järgmise aasta sügisel. Projekti investeeritakse ligi 6,5 miljonit eurot.

Metro Capital Management arendab Prisma hüpermarketit enda tütarettevõttele Irbis A SIA kuuluval krundil. Paralleelselt omandas Leedust juhitav, kinnisvarale keskenduv investeerimisfond Lords LB Capital Partners 50% Irbis A SIA-st, teatas ettevõte. Mõlemad pooled kannavad poole arendustööde omafinantseeringust.

Uues Prismas saab olema 8000 ruutmeetrit kaubanduspinda, lisaks ehitatakse 9000-ruutmeetrine parkimismaja. Esialgsed ehitustööd algasid oktoobris ja ehituse peatöövõtja on Kartas Buve SIA. Ehitatav Prisma hüpermarket asub Riia kesklinnas Skanstese tänava vahetus läheduses. „See piirkond on kiiresti muutumas Riia uueks city’ks, kuna seal asuvad mitmed olulised vabaajaveetmise ja spordirajatised, lisaks uued büroohooned ning kortermajad,“ ütles Metro Capital Management Läti juhataja Aleksejs Ciževskis.

Lords LB Asset Management juhib ca 34,4 miljoni euro väärtuses varasid, investeerides neid oma fondide kaudu Baltikumis kvaliteetsesse kinnisvarasse. 2010-2011 omandas Lords LB Baltic Fund I Tallinna kesklinnas Metro Plaza büroohoone.

Metro Capital Management tegeleb kinnisvaraarendusega Tallinnas ja Riias. Ettevõtte viimaste projektide seas on elamuehitusprojektid Väike-Kalamajas, nn Burmani maja (Kreutzwaldi 12), Kreutzwaldi 7, Raua 10 ja koos Broadgate Capitaliga algatatud 4500-ruutmeetrine luksuslik korterelamu Tallinna vanalinnas (Pikk 36).

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785