19. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keilas valmis 4,3 miljoni eurone veemajandusprojekt

Täna lõpetatakse pidulikult  Keila linna veemajandusprojekt, mille kogumaksumus oli 4,3 miljonit eurot.

Sellest summas moodustas abiraha 70,7% ehk ligi 3 miljonit  eurot. Projekti rahastasid Ühtekuuluvusfond (Rakendusüksus SA Keskkonnainvesteeringute Keskus), Keila Vesi ja Keila linn.

Keila linn on projekti lõppedes täielikult kaetud kaasaegse ühisveevarustuse ja –kanalisatsioonivõrguga. Joogivee kõik näitajad vastavad nõutud normidele. Keila linna reovesi puhastatakse nõuetele vastavalt ning ei reosta Keila jõge. Reovee jääkmudast valmistatakse kvaliteetset kompostmulda.

Lisaks ehitati väljaspool projekti 118 000 euro ulatuses linna ja vee-ettevõtte raha eest sadeveetorustikku.

Projekti pidulik lõpetamine toimub Keila reoveepuhastusjaamas kell 15.00, kus tutvustatakse trummelkompostimistehnoloogial põhinevat mullatootmisliini.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785