14. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsisse viiv Ranna tee renoveeritakse 2012. aastal

Eile kirjutasid Tallinna linnapea Edgar Savisaar ning Viimsi vallavanem Haldo Oravas alla koostöölepingule, mille kohaselt rekonstrueeritakse ühiselt Meriväljal asuv ning Viimsi valla piirini kulgev Ranna tee. 

Tee valmib plaanide kohaselt 30. oktoobriks 2012.

Oravase sõnul rahastab linn töid kahe kolmandiku ulatuses ning vald kompenseerib kogukuludest kolmandiku – ehituse täpne maksumus selgub pärast riigihanke korraldamist. 

„Uuenduskuuri läbinud Ranna teel hakkab olema mõlemas suunas kaks sõidurada, samuti mõned pöörderead ja laiendused,” sõnas Oravas. “Ühtlasi tehakse korda ka kõnnitee, kuid rannapromenaadi rajamine lükkub siiski kaugemasse tulevikku. Praeguse seisuga on tehtud kõik vajalikud maamõõdistused ning tee projekteerimine käib,” lisas ta.

Savisaar märkis, et antud teeprojekti leping on esimene, mille Tallinn sõlmib naaberomavalitsusega ning loodetavasti ei jää see ka viimaseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785