5. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa saab uue juhatuse esimehe

Alates 2012. aasta 1. jaanuarist on Uus Maa Kinnisvarabürool uus juhatuse esimees, kelleks saab ettevõtte põhiomanik Jaanus Laugus.

“Kuna turul on keerukad ajad ja muutused paremuse poole on üldise majandusfooni taustal rasked tulema, vajab ettevõte kõikide võtmeisikute sajaprotsendilist pühendumist, et ka sellises olukorras kasvada ja areneda. Seetõttu naasen ettevõtte aktiivse juhtimise juurde,” põhjendas muudatust Jaanus Laugus.

Senine juhatuse esimees ja üks omanikest, Mika Erik Sucksdorff, keskendub edaspidi ärikinnisvara teenuseid pakkuva osakonna arendamisele. 2011. aastal tegi ta seda spetsiifilist tööd juhatuse esimehe ameti vastutusrikka tegevuse kõrvalt.

“Kaht vankrit on korraga raske vedada, seetõttu otsustasime osad Jaanusega jaotada. Jaanus on kindel mees ettevõtte üldjuhtimises. Mina keskendun Uus Maa äripindade osakonna teenuste arendamisele,” ütles Sucksdorff.

Lisaks kuulub Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi Elari Tamm, kes tegeleb elamispindade teenuste juhtimise ja arendamisega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785