• 05.12.11, 10:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Uus Maa saab uue juhatuse esimehe

Alates 2012. aasta 1. jaanuarist on Uus Maa Kinnisvarabürool uus juhatuse esimees, kelleks saab ettevõtte põhiomanik Jaanus Laugus.
“Kuna turul on keerukad ajad ja muutused paremuse poole on üldise majandusfooni taustal rasked tulema, vajab ettevõte kõikide võtmeisikute sajaprotsendilist pühendumist, et ka sellises olukorras kasvada ja areneda. Seetõttu naasen ettevõtte aktiivse juhtimise juurde,” põhjendas muudatust Jaanus Laugus.
Senine juhatuse esimees ja üks omanikest, Mika Erik Sucksdorff, keskendub edaspidi ärikinnisvara teenuseid pakkuva osakonna arendamisele. 2011. aastal tegi ta seda spetsiifilist tööd juhatuse esimehe ameti vastutusrikka tegevuse kõrvalt.
“Kaht vankrit on korraga raske vedada, seetõttu otsustasime osad Jaanusega jaotada. Jaanus on kindel mees ettevõtte üldjuhtimises. Mina keskendun Uus Maa äripindade osakonna teenuste arendamisele,” ütles Sucksdorff.
Lisaks kuulub Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi Elari Tamm, kes tegeleb elamispindade teenuste juhtimise ja arendamisega.

Seotud lood

Uudised
  • 05.12.11, 16:48
Sucksdorff: kinnisvarasektor on viie aastaga palju õppinud
Viis aastat tagasi kinnisvarabürood Uus Maa juhtima läinud Mika Sucksdorfi sõnul on arvates on kinnisvarasektor selle aja jooksul palju õppinud: investorid analüüsivad põhjalikumalt, arendajad oskavad paremini hinnata oma riske, inimesed oskavad nõuda ja objekti kohta täpsemalt küsida.
  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele