Uus Maa saab uue juhatuse esimehe

Alates 2012. aasta 1. jaanuarist on Uus Maa Kinnisvarabürool uus juhatuse esimees, kelleks saab ettevõtte põhiomanik Jaanus Laugus.

“Kuna turul on keerukad ajad ja muutused paremuse poole on üldise majandusfooni taustal rasked tulema, vajab ettevõte kõikide võtmeisikute sajaprotsendilist pühendumist, et ka sellises olukorras kasvada ja areneda. Seetõttu naasen ettevõtte aktiivse juhtimise juurde,” põhjendas muudatust Jaanus Laugus.

Senine juhatuse esimees ja üks omanikest, Mika Erik Sucksdorff, keskendub edaspidi ärikinnisvara teenuseid pakkuva osakonna arendamisele. 2011. aastal tegi ta seda spetsiifilist tööd juhatuse esimehe ameti vastutusrikka tegevuse kõrvalt.

“Kaht vankrit on korraga raske vedada, seetõttu otsustasime osad Jaanusega jaotada. Jaanus on kindel mees ettevõtte üldjuhtimises. Mina keskendun Uus Maa äripindade osakonna teenuste arendamisele,” ütles Sucksdorff.

Lisaks kuulub Uus Maa Kinnisvarabüroo omanikeringi Elari Tamm, kes tegeleb elamispindade teenuste juhtimise ja arendamisega.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed