2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

5 nippi, kuidas müüa kinnisvara "naabrist kiiremini"

LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing annab viis soovitust, mis aitavad kinnisvara kiiremini müüa.

1. Alusta õige hinnaga - alustades peaks hind olema võimaliku hinnavahemiku alumises, mitte ülemises osas. - tee seda 1 -2 nädalat enne, kui alustad müügiga, nii ei pea esimesed huvilised ootama, millal maja või korteriga tutvuda saab. - loomulikult võib olla häiriv seda teha tööpäeva õhtuti ja nädalavahetustel, kuid mida varem tulevane omanik teda huvitavat pinda näeb, seda kiiremini jõuad müügini. Kui korter või maja on tühi, jäta oma maaklerile võti, nii kiirendad müüki. - mõtle eelnevalt läbi, mis hind ja tingimused Sind rahuldavad. Nii saad pakkumistele kohe vastates müügiprotsessi kiirendada. - kui kinnisvara on olnud müügis juba kauem kui kuu, ilma et keegi oleks sellega tutvunud või sellele hinnapakkumise teinud, ole valmis hinda langetama.

2. Valmista oma kinnisvara müügiks ette

3. Ole kinnisvara näitamise aegade osas paindlik

4.Ole valmis pakkumisteks

5. Ole valmis hinda langetama

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785