1. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme keskuse korterid müüakse enampakkumisega

Saaremaa ettevõtjale Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara müüb Nõmme miljööväärtuslikus keskkonnas kortereid kahes 2012. aastal valmivas elamus kirjaliku enampakkumisega. Korterite hinnad algavad 95 000 eurost.

Enampakkumist viib läbi Maria Mägi Advokaadibüroo ning pakkumisi saab teha perioodil 01.12.2011 kuni 29.02.2012 .

Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Martin Lemberi sõnul otsustas ettevõte enampakkumise kasuks tänu suurele huvile arendusprojekti vastu ning uute arenduste defitsiidile Nõmmel. „Nõmme on ainulaadne elukeskkond, kus uute elamispindade loomine on väga piiratud. Samas leidub täna palju huvilisi, kes just seal piirkonnas soovivad endale kodu rajada,“ sõnas Lember.

Lember lisas, et ehitustöödega on kavas alustada peale enampakkumise perioodi lõppu, kui valdav osa võlaõiguslikke lepinguid pakkumise võitjatega on sõlmitud.

Nõmme keskusesse rajatavate ja omavahel harmoneeruva välisilmega majad hakkavad kandma Coffee & Cognac nime, mis eelkõige tuleneb nende välisilmest.

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785