28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äriplaan 2012: ehitusettevõtjad hakkavad plaani pidama

7. detsembril toimub Tallinnas ehituskonverents „Ehitusettevõtjate äriplaan 2012“, kus analüüsitakse ehitussektori lähi- ja kaugema tuleviku väljavaateid, ohtusid ning vajadusi.

Äripäeva korraldataval konverentsil saavad sõna nii ehitusettevõtjad kui ka kõige suurem riigipoolne tellija Eestis – Riigi Kinnisvara AS. Vaatluse alla tulevad ehitusprojektide hindade prognoosid, elamuarendus, infrastruktuuriobjektide arengud.

Tähelepanu pööratakse probleemidele ja vajalikele muudatustele riigihangete seadusandluses ning ehitusettevõtja ootustele, hirmudele ja võimalustele aastal 2012. Lähemalt räägib Riigi Kinnisvara AS kogemusest selle sajandi Eestis üheks suurimaks ehitusobjektiks tituleeritud Koidula piiripunkti kohta.

Konverentsil esinevad Nordecon AS juhatuse esimees Jaano Vink, AS Oma Ehitaja nõukogu esimees Tiit Kuuli, NCC juhatuse esimees Toomas Aak, AS Merko Ehitus juhatuse esimees Tiit Roben, Skanska EMV juhatuse esimees Andres Aavik, Rand&Tuulberg AS nõukogui esimees Aivar Tuulberg, Riigi Kinnisvara AS juhatuse liige Elari Udam ning Riigi Kinnisvara AS Koidula piiripunkti projekti direktor Urmas Leinfeld.

Konverentsi lõpus toimuvale arutlusringile, kus arutatakse ehitussektori lähitulevikku, saavad sõna lisaks esinejatele Rand&Tuulberg AS nõukogu esimees Aivar Tuulberg ja Skanska EMV juhatuse esimees Andres Aavik.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785