18. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kärdlas avatakse haigla juurdeehitus

Kärdlas avatakse täna pidulikult Hiiumaa haigla juurdeehitus, kus asuvad hooldusravi- ja taastusraviosakonnad.

Haigla laieneb uute osakondade arvel 550 ruutmeetri võrra. Uues hooldusraviosakonnas on tagatud patsientidele kaasaegsed tingimused ühe- ja kahekohaliste palatite ning olmeruumidega, vahendas ERRi teleuudised.

Hooldusravis on 17 voodikohta, neist 15 hooldusravi  ja 2 õendusabi jaoks.

SA Hiiumaa Haigla juhatuse liikme Gennadi Aaviku sõnul rahastati juurdeehitust osaliselt Euroopa struktuurfondist.

Kui veel mõne aasta eest arutati, kas lõpetada üldse Hiiumaal statsionaarse arstiabi osutamine, siis Hiiumaa haigla juhi sõnul enam seda ohtu pole, sest ka tervishoiu juhid on mõistnud, et asukohast tingitud isoleerituse tõttu peab saarele jääma statsionaarne eriarstiabi.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785