15. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn muudab kaevetööde eeskirja  

Tallinna linnavalitsuse istungil on kavas anda heakskiit linnavolikogu määruse eelnõule „Tallinna kaevetööde eeskirja muutmine“. Uus eeskiri hakkaks kehtima 2012. aasta jaanuarist.

Uus eeskiri võimaldab paremini koordineerida ametkondadevahelist järelevalvetööd ning on abiks  kaevetööde tellijatele ja kaevajatele eri ametkondadega suhtlemisel, vahendas Raepress.

Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul koostati Tallinna linna kaevetööde eeskirja muudatused lähtudes linna sisekontrolöri teenistuse poolt läbiviidud auditist ja linnaametite ning linnaosade valitsuste ettepanekutest.

„Arvesse võeti ka tehnovõrkude valdajate ettepanekud ning sisulised muudatused tegi Tallinna Kommunaalamet, kelle igapäevane ülesanne  ongi kõige muu kõrval kaevetööde korraldamine ja järelevalve,“ ütles Klandorf.“

Praegu kehtiv Tallinna Linnavolikogu poolt kinnitatud kaevetööde eeskiri kinnitati 2004. aasta septembris. Uus eeskiri hakkab linnavolikogu määruse eelnõu kohaselt kehtima alates 2012. aasta jaanuarist.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785