8. november 2011

Kallid pakkumised nurjamas Saaremaa kooli ehitushanget 

Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskuse ehitustööde eile lõppenud riigihankele laekus kuus pakkumist, mis kõik kvalifitseerusid, ent olid oodatust kallimad.

Teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskuse riigihanke eeldatav maksumus oli 165 126 eurot. Eile lõppenud riigihankel aga alla 200 000 eurost pakkumist polnud, rääkis Kuressaare linnavalitsuse ehitusspetsialist Rein Kallas Saarte Häälele.

“Pakkumised on jõus 90 päeva, praegu on keskkonnainvesteeringute keskus lubanud probleemiga tegeleda ja hiljemalt kuu aja jooksul lisaraha leida ning loomulikult peab oma lisapanuse andma ka linnavalitsus,” sõnas Kallas ja lisas, et kui lisavahendeid ei leita, on linnal seaduslik alus kuulutada riigihange liiga kallite pakkumiste tõttu nurjunuks.

Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskuse väljaehitamise projekti kohaselt on SÜG-i peahoone juurde kavas püstitada kolmekordne juurdeehitis, kuhu tulevad koosoleku- ja õpperuumid ning mitmesugused laborid.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688