1. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn taotleb üldkasutatavaid maid munitsipaalomandisse

Tallinna linnavalitsus määrab homsel istungil sihtotstarbe mitmetele linna omandisse taotletavatele maatükkidele.          

Sotsiaalmaa-üldkasutatava maana soovitakse taotleda linna omandisse kuus Lasnamäe linnaosas paiknevat maatükki ligikaudse kogupindalaga 1,7 ha.

Transpordimaana soovitakse taotleda linna omandisse kaks Lasnamäe linnaosas paiknevat maatükki - Muhu tn 10a ja Muhu tn 8a - ligikaudse kogupindalaga 1364 m²

Liikuri tn 8d maatükil ligikaudse pindalaga 1469 m², Kalevipoja tn 15a maatükil ligikaudse pindalaga 3476 m² ja J. Koorti tn 2b maatükil ligikaudse pindalaga 4135 m² paiknevad elamutevaheline haljasala ja kvartalisisesed juurdepääsuteed. J. Koorti tn 12a maatükil ligikaudse pindalaga 3356 m², J. Koorti tn 28a maatükil ligikaudse pindalaga 3081 m² ja Kahu tn 4a maatükil ligikaudse pindalaga 1280 m² paiknevad elamutevaheline haljasala, mänguväljak ning juurdepääsutee.

Muhu tn 10a maatükil ligikaudse pindalaga 543 m² ja Muhu tn 8a maatükil ligikaudse pindalaga 821 m² paiknevad kvartalisisesed juurdepääsuteed.

Sotsiaalmaa - üldkasutatav maa on avalikult kasutatav, iseseisvat katastriüksust moodustav, üldjuhul hooneteta maa, millel võivad paikneda üksnes abihooned, sealhulgas haljasala ja pargi maa, supelranna maa, rahvapeo- ja kokkutulekuväljaku maa, lautri maa, laste mänguväljaku maa, spordiplatsi ja terviseraja maa, kalmistu maa.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785