25. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanalinna räämas majad võõrandamisohus

Tallinna kesklinna vanem Mihhail Korb taotleb linnavalitsuselt luba kahe vanalinnas asuva räämas hoone sundvõõrandamiseks, sest kinnistute omanikud pole ettekirjutustele reageerinud.

"Vanalinna räämas majade probleemi lahendamisega on aastast aastasse venitatud, millega anname linlastele väära signaali, otsekui poleks omavalitsus sellest huvitatud," kirjutas Korb linnapea Edgar Savisaarele. Esimese sammuna näeb Korb vajadust algatada Suur-Karja 12 ja Aia tänav 8 kinnistute sundvõõrandamist. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785