21. oktoober 2011

Lemminkäinen teeb 1 miljoni euroga Tedre tänava korda

Lemminkäinen Eesti AS alustas pisut üle 1 miljoni euro maksumusega Tedre tänava remonti Tallinnas Kristiine linnaosas.

Lepingu kogumaksumus on 1,09 mln eurot, teatas linnaosavalitsus. Tedre tänava remont Nõmme tee ja Kotka tänava vahelisel lõigul algas reedel, 21. oktoobril ja lõpeb 2012. aasta suvel. Tellija on Lemminkäineniga kokku leppinud töökorralduse, mis tagab elanikele sõidukiga ligipääsu oma kodule. Tõrkeid võib esineda maksimaalselt mõne päeva ulatuses.

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi sõnul viibis remonttööde algus tehnilistel põhjustel rohkem kui aasta. „Projekteerimisel selgus, et piirkonnas on vaja üle minna uuele pingesüsteemile, millega omakorda kaasneksid suured muudatused projektdokumentatsioonis ja ehitustööde mahtude märkimisväärne suurenemine,“ selgitas Novikov.

Paraku osutus sõidutee kõigi kavandatud tööde jaoks liiga kitsaks ning valikuvõimalused puudusid, kraavid ja vanad puud tuli likvideerida. Paljud elanikud polnud sellega nõus, selgitustöö ja läbirääkimiste ajaks projekteerimine peatati.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688