21. oktoober 2011

FOTOD: avati Männiku ja Saku vaheline teelõik

Kolmapäeval avatud Tallinn-Saku-Laagri sõidutee ning kergliiklustee on tasasusenäitaja poolest üks kvaliteetseimaid renoveeritud objekte, mis tänavu Eestis kasutusse võetud.

Männiku ja Saku vahelise 6,4 km pikkuse teelõigu ümberehitustööde kogumaksumus oli 2 985 400 eurot, töid teostasid AS TREV-2 Gruppi kuuluvad ettevõtted. AS Teede REV-2 juhatuse esimehe Priit Sauki sõnul näitas mõõtmistulemus, et tegemist on ühe tasaseima teelõiguga ning ta on kindel, et tee peab vastu tihedale liiklusele ning külmadele talvedele. 

 

Linti lõikavad läbi (vasakult) Saku valla Tehnilise infrastruktuuri spetsialist Toivo Alasoo, AS TREV-2 Grupp nõukogu esimees Peeter Vilipuu, AS Teede REV-2 juhatuse esimees Priit Sauk, Saku Valla volikogu esimees Marianne Rande, Maanteeameti Põhja regiooni direktor Kaupo Sirk
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688