21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: avati Männiku ja Saku vaheline teelõik

Kolmapäeval avatud Tallinn-Saku-Laagri sõidutee ning kergliiklustee on tasasusenäitaja poolest üks kvaliteetseimaid renoveeritud objekte, mis tänavu Eestis kasutusse võetud.

Männiku ja Saku vahelise 6,4 km pikkuse teelõigu ümberehitustööde kogumaksumus oli 2 985 400 eurot, töid teostasid AS TREV-2 Gruppi kuuluvad ettevõtted. AS Teede REV-2 juhatuse esimehe Priit Sauki sõnul näitas mõõtmistulemus, et tegemist on ühe tasaseima teelõiguga ning ta on kindel, et tee peab vastu tihedale liiklusele ning külmadele talvedele. 

 

Linti lõikavad läbi (vasakult) Saku valla Tehnilise infrastruktuuri spetsialist Toivo Alasoo, AS TREV-2 Grupp nõukogu esimees Peeter Vilipuu, AS Teede REV-2 juhatuse esimees Priit Sauk, Saku Valla volikogu esimees Marianne Rande, Maanteeameti Põhja regiooni direktor Kaupo Sirk
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785