Autor: Liivi Tamm • 20. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: varjualused 10 päevaga

Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuritudengid on Pedaspeal juba kuus aastat valmistanud kursusetöö raames varjualused, mis valmivad vaid 10 päevaga.

Selle 10 päeva jooksul valmistatakse ette ehitusplats, projekteeritakse ja ehitatakse kogu kursusega parima ideekavandi alusel varjualune. Tänavu juhendas tudengeid professor Andres Alver, Pedaspeal suunas neid arhitekt Jaan Tiidemann.

"Kolm" (2009) on paik mõnusaks äraolemiseks. Autor Kristi Tuurman.
Foto: Andres Haabu
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785