14. oktoober 2011

Muhu pakkus välja valla arenduspiirkonnad

Muhu vald pani koduleheküljele üles tutvustuse viiest valla arenduspiirkonnast, mida soovitakse arendajatele välja pakkuda kohaliku ettevõtluskeskkonna parandamiseks.

Muhu vallavanema Raido Liitmäe sõnul näeb vald eelkõige Piiri küla piirkonna arendamist, kuna sinna on rajatud ka vajalikud kommunikatsioonid. “Oleme eeskätt pakkunud neid alasid, mille vastu on ka eelnevalt huvi olnud,” kinnitas vallavanem Meie Maale.

“Praegu näeme, et arendus neil kruntidel võiks toimida hoonestusõiguse kaudu, kuid samas on vald avatud läbirääkimisteks ja kõik sõltub konkreetsetest pakkumistest. Rasketööstust me siia lubada ei saa, aga miks mitte ei võiks Muhus olla väike elektroonikatööstus või mõni muu väiketootmine,” selgitas Liitmäe.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688