14. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu pakkus välja valla arenduspiirkonnad

Muhu vald pani koduleheküljele üles tutvustuse viiest valla arenduspiirkonnast, mida soovitakse arendajatele välja pakkuda kohaliku ettevõtluskeskkonna parandamiseks.

Muhu vallavanema Raido Liitmäe sõnul näeb vald eelkõige Piiri küla piirkonna arendamist, kuna sinna on rajatud ka vajalikud kommunikatsioonid. “Oleme eeskätt pakkunud neid alasid, mille vastu on ka eelnevalt huvi olnud,” kinnitas vallavanem Meie Maale.

“Praegu näeme, et arendus neil kruntidel võiks toimida hoonestusõiguse kaudu, kuid samas on vald avatud läbirääkimisteks ja kõik sõltub konkreetsetest pakkumistest. Rasketööstust me siia lubada ei saa, aga miks mitte ei võiks Muhus olla väike elektroonikatööstus või mõni muu väiketootmine,” selgitas Liitmäe.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785