13. oktoober 2011

Tallinna Ülikool hakkab maaklereid koolitama

Tallinna Ülikooli Õigusakadeemia ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda on koostanud 260 tunnise kinnisvaramaaklerite koolitusprogrammi, mille alusel algab õpe 2. novembril.

Õppekava eesmärk on luua võimalused maakleritöös vajaminevate kompetentside saavutamiseks. Programmis käsitletakse vastava valdkonna õiguslikku regulatsiooni, mikro- ja makrotasandi majanduse põhimõtteid, kinnisvara müügiprotsessi, maakleri kutseetika- ja standardiga seonduvat, kinnisvara hindamisega seonduvat, tsiviilehituse põhitõdesid, kinnisvaraga seonduvaid praktilisi küsimusi ja probleeme ning kaasuse lahendamist.

Koolitajateks on Aare Kruuser, Meelis Eerik, Andres Õige, Enno Oidermaa, Reeli Eelmets, Leele Välja, Reet Vokk, Mare Merimaa, Anneli Kommer, Peedu Zeiger, Tõnis Jakob, Peeter Nurm, Kaia Kuppart, Anu-Mall Naarits, Ene Kolbre jt.

Programm on mõeldud kinnisvaramaakleritele ja kõigile neile, kes soovivad taotleda maakleri kutset. Koolitus sobib ka avalikus sektoris töötavatele spetsialistidele, kes tegelevad igapäevaselt kinnisvaraküsimustega.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688