13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: teedeehitaja tuleks objektiga siduda kuni 30 aastaks

Eestis tuleks teha sama nagu Soomes, siduda tee-ehitaja rahaliselt oma ehitatud teelõiguga 20 või 30 aastaks, rääkis peaminister Andrus Ansip tänasel valitsuse pressikonverentsil.

"Eesti tee-ehitajad pole huvitatud sellest, et teed säiliks 20 või 30 aastat, kurtis peaminister. "Soomes on ehitajad rahaliselt huvitatud. Kui ehitaja peab teed hooldama 20 aastat, ta teeb selle optimaalse investeeringu, et tee kestab ka 20 aastat," selgitas Ansip märkides, et Eestis tuleks edaspidi teha samamoodi, siduda ehitaja oma tehtud tööga rahaliselt 20 või 30 aastaks.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785