7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Näpukas nurjas ehitushanke

Registritoimingutes tehtud vea ja ülemäära kõrgete pakkumiste tõttu kuulutas Kuressaare linnavalitsus Saaremaa ühisgümnaasiumi juurde kavandatava Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskuse ehitustööde riigihanke kehtetuks.

Keskkonnahariduskeskuse ehitustööde riigihanke kuulutas linnavalitsus kehtetuks tehnilise vea tõttu – nimelt jäi hanke eest vastutaval isikul, SÜG-i haldusjuhil Aado Haandil,  riigihangete registrile esitatud hanketeatesse sisse viimata muudatus pakkumiste esitamise tähtaja pikendamise kohta. “Hiljem oleks see hankelepingu sõlmimisel kaasa toonud riigihangete seaduse rikkumise,” rääkis Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri Saarte Häälele.

Lisaks olid kõik pakkumised liiga kallid, kinnitas SÜG-i direktor Viljar Aro, kelle sõnul loodetakse uuelt hankelt, mille linnavalitsus välja kuulutas, soodsamaid pakkumisi. Aro sõnul võib uus riigihange võtta aega üks kuu.

Rajatav Saaremaa teadus- ja huvikooli keskkonnahariduskeskus kujutab endast SÜG-i hoone 3-korruselist juurdeehitist, kuhu tulevad koosoleku- ja õpperuumid ning laborid. Projekti kogumaksumus on ligi 256 000 eurot, millest suurema osa annab Euroopa regionaalarengu fond.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785