6. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teedeehitajate TOPi võitja selgunud

Just alanud Äripäeva konverentsil  „Teede- ja infraehituse äriplaan 2012“ autasustati teedeehitusettevõtete TOPi võitjaid.   Esikoha edetabelis pälvis tänavu    Leonhard Weiss Viater Ehitus AS.

Firma käive oli mullu 5,8 miljonit eurot, mis on ligi poole suurem 2009. aasta 3 miljoni eurosest tulust. Seda situatsioonis, kus üldine ehitusturg 2010. aastal ei kasvanud ja ehitustööde hinnad ei tõusnud.

1998. aastal loodud firma tegutseb Leonhard Weiss Viater Ehitus ASi nime all alates selle aasta aprillis toimunud omanikevahetusest, varem on ettevõte tegutsenud Viater Ehitus ASi ja Koehne Ehituse ASi nime all. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse kontserni Leonhard Weiss GmbH&Co.KG, mis on 110aastase ajalooga Saksa perefirma. Ettevõtte tegevusvaldkondadeks on üldehitus, teedeehitus ja raudtee-ehitus.

Edetabeli teise positsiooni hõivas Renome EST AS, kolmandaks tuli Moreen OÜ.

Teedeehituse TOP, mida Äripäeva koostab tänavu 10.korda, ilmub täies mahus 10. oktoobril erilehes Ehitus,  mis käsitleb seekord põhjalikult teedeehituse valdkonna  rõõmu- ja valupunkte.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785