5. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähesaju City laieneb

Eelmisel nädalal jõudsid Fixus Lasnamäe     ja Tähesaju City kokkuleppele, mille   kohaselt rendib Fixus Lasnamäe endale kaubanduskeskuses ligi 900 ruutmeetrit kaubanduspinna.

Novembri alguses avatakse Tähesaju City kaubanduskeskuses uus Fixus müügiketti kuuluv autovaruosade ja –tarvikute kauplus.

Tähesaju City juhi Hindrek Leppsalu sõnul eelistavad kaubandusettevõtted pindu just kaubanduskeskustes, et saada kasu igapäevasest kliendivoost ja ühisreklaamist. Lisaks Fixusele laiendas oma tegevust Tähesaju City’s ka Sisustuskaubamaja, avades hiljut uue Outlet-kaupluse.

“Huvi kasv on kindlasti seotud jaekaubandusturu positiivsete arengutega laiemalt. On ju statistikaameti andmetel käesoleval aastal  jaekaubandus Eestis kasvanud ca 4%,  kodumasinate, mööbli ja ehituskaupade vallas on kasv mõnel kuul ulatunud isegi kuni 20%-ni. Meil on külastajate arv käesoleval aastal ca 15% võrra kasvanud,” märkis Leppsalu.

Fixus Lasnamäe juhi Andrei Antsoni sõnul on tarbijakindluse kasvuga seoses autode jaeturg Eestis kasvutrendis ning seetõttu on sobilik hetk tegevust laiendada. Uus kaupluse kohavaliku määrasid hea asukoht Lasnamäe südames, kaasaegsed ruumid, head parkimisvõimalused ning arenev ümbruskond, märkis Antson.

Mustakivi ja Laagna tee ristmikul asuv Tähesaju City koondab enda alla terve hoonetepargi ning lõplikult valmides seal enam kui 100 000 m² kaubanduspinda. Teiste hulgas tegutsevad seal Bauhaus, Prisma Peremarket ja ONOFF.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785