30. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiu maavalitsuse pooltühi maja läheb RKASile

Siseministeerium on otsustanud hiljemalt aasta lõpuks Riigi Kinnisvara aktsiaseltsile üle anda kaks Kärdla kinnistut, millel asub Hiiu maavalitsuse hoone.

Hiiu maasekretär Piret Sedrik ütles Hiiu Lehele, et kui asi teoks saab, võib sellega kaasneda rendihinna tõus ja on reaalne oht jääda praegusestki rentnikest ilma. See tähendab, et hoone, kus praegu on 16 vaba kabinetti üldpinnaga 283,7 m2, jääb veel tühjemaks.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785