20. september 2011

Tallinna lasteaiad saavad 120 000 eurot remondiraha

Tallinna linnavalitsus kavatseb homsel istungil eraldada reservfondist 120 000 eurot koolieelsete lasteasutuste avariitööde kulude katteks.

Selle summa eest plaanitakse teostatada kiireloomulisi töid kaheteistkümnes lasteaias. Remonditöid tehakse Neratuse, Kuristiku, Lindakivi, Kivila, Kirsikese, Sikupilli, Sõbrakese, Meelespea, Südamekese ja Terakese lasteaias ning lastesõimedes Päkapikk ja Hellik.  

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul vajavad paljud pealinna haridusasutused põhjalikku remonti ning linn on otsustanud kaasata nende remonti ja edasisel haldamisel erasektorit. Tuleva aasta septembriks renoveeritakse PPP-projekti raames Kuristiku ja Läänemere gümnaasium ning Vikerkaare ja Kolde lasteaed. Kõlvarti sõnul võimaldab erasektori kaasamine paremini jaotada ehitustööde ja haldamisega seotud riske.

Projekti struktuuri näol on tegemist avaliku ja erasektori koostööprojektiga (i.k. Public Private Partnership, PPP) ehk erapartnerluse projektiga, mille käigus erasektor esindab avalikku sektorit avaliku sektori poolsete ülesannete täitmisel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688