19. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pilpaküla lennujaama juures kaob peatselt

Tallinna lennujaam asub novembris koristama oma territooriumi tagust ala, mis Nõukogude ajal inimestele aiamaaks jagati, kuid on nüüd suuresti prügimäeks muutunud.

Lennujaama turundusdirektor Erik Sakkov ei oska öelda, millal täpselt platsi puhastamine algab, kuid lennujaam on talle kuuluval maal kleepinud kõigile aiaväravatele kollased hoiatussildid, mis paluvad inimestel oma asjad enne 1. novembrit ära viia ja sellest kuupäevast alates võõral maal enam mitte toimetada, vahendab Tallinna Postimees.

Sealkandis aiandusega tegelevad valdavalt vanemas eas vene keelt kõnelevad inimesed on olukorraga leppinud ning kõigile on selge, et lõpmatuseni ei saa võõral maal tasuta askeldada.

Sakkov aga ei suuda mõista inimeste ootamatult tekkinud vaimustust silma riivava lägarajooni vastu. Tema sõnul sõitis bussitäis välismaa arhitekte hiljuti Tallinna arhitektuuriga tutvumise asemel sellesse pilpakülla, buss jäi porri kinni ja nad sumpasid põlvini mudas.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785