13. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare leidis lõpuks sobiva arhitekti

Kuressaare linnavalitsuse pikaajalised teise vanemarhitekti otsingud on viimaks lõpule jõudnud: septembris alustas ametis magistrikraadiga Liis Schults.

Selle aasta alguses tuli linnavalitsusel vanemarhitekti konkurss välja kuulutada mitmel korral, sest avaldusi sobivatelt kandidaatidelt lihtsalt ei laekunud. Alates septembrist töötab aga linna teise vanemarhitektina Kadri Randoja kõrval Liis Schults, kel on tehnikateaduste magistrikraad (cum laude) maastikuarhitektuuri erialal ja loodusteaduste bakalaureusekraad keskkonnakaitse erialal maastikuarhitektuuri spetsialiseerumisega (cum laude) Eesti maaülikoolis.

“Varasem töökogemus on uuel vanemarhitektil Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonnast, aga ta on tegutsenud ka eraettevõtluses näiteks väliruumi kujundajana ja maastikuarhitekt-planeerija assistendina,” märkis linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785